• Производи

    Вести

    29-тата Кина Јуу меѓународна ексо (стандардна)

    Јуу, Кина - 29-тата меѓународна забава Јуу експото беше сведок на исклучителната изведба на Мејес, додека ги прикажуваше своите иновативни производи и решенија. Настанот, одржан во меѓународниот експо центар Јуу, Ја прикажуваше една опасна атмосфера со голем број присутни и изложувачи.


    Во процесот на караоке, откривме дека, кога пеевме во кутијата КТВ, честопати пропуштавме да одговараме на телефонот. Постојниот безжичен микрофон,