OVER

Enping Boda Audio Equipment Factory werd opgericht in 2002. In de loop der jaren heeft het samengewerkt met vele bekende merken in de audio-en video-industrie in OEM, ODM, sample maatwerk en maatwerk ontwikkeling. Het is toegewijd aan ontwerp en productie en wordt zeer erkend in de industrie. In 2010 werd het merk MEIJES officieel gelanceerd en de alom geprezen audio-en videoproducten, MEIJES, werden achtereenvolgens gelanceerd. De productreeks omvat bedrade microfoon, draadloze microfoon, digitale conferentie, digitale audioprocessor, controle van conferentieruimtes en andere multimediaproducten. Boda zet zich in voor het creëren van persoonlijke gebruikservaring en is er vast van overtuigd dat elk product moet worden gericht op de behoeften van verschillende gebruikers, in plaats van onderworpen te zijn aan het product.

Bekijk meer

NIEUWS

De 29e China Yiwu International Small Commodity (Standard) Expo

Yiwu, China-De 29e Yiwu International Commodities (Standard) Expo was getuige van de uitzonderlijke prestaties van meijes, aangezien het zijn innovatieve producten en oplossingen liet zien. Het evenement, gehouden in het Yiwu International Expo Center, had een bruisende sfeer met een groot aantal bezoekers en exposanten.

2023-10-21 Bekijk meer

Een draadloze ktv-microfoon voor conferentie

Tijdens het karaoke ontdekten we dat we bij het zingen in de KTV-box vaak het beantwoorden van de telefoon misten. De bestaande draadloze ktv-microfoon,

2021-11-12 Bekijk meer