Rreth nesh

Shih më shumë

Lajme

Shfaqja e 29-të e Kinës Yiu Ndërkombëtare e mallkuar (Standard)

Yiu, Kinë - Ekspo e 29-të Ndërkombëtare Yiuu (Standard) dëshmitar performancën e jashtëzakonshme e meijes, siç tregoi prodhimet dhe zgjidhjet e saj novative. Ngjarja e mbajtur në Qendrën Ndërkombëtare të Eksplotit Yiu, paraqitte një atmosferë e zhytur me një shumicë të pjesëmarrësh dhe ekspozitorësh.

2023-10-21 Shih më shumë

Në procesin e karaokës, gjetëm se kur këndonim në kutinë e KTV, shpesh humbisnim përgjigjet e telefonit. Mikrofoni ekzistues i ktv pa tel,

2021-11-12 Shih më shumë