OM

Enping Boda Audio Equipment Factory grundades 2002. Under åren har det samarbetat med många välkända varumärken i ljud- och videobranschen i OEM, ODM, prov anpassning, och anpassningsutveckling. Den har varit engagerad i design och produktion, och är mycket erkänd i branschen. Under 2010 lanserades MEIJES varumärket officiellt, och de allmänt berömda ljud- och videoprodukter, MEIJES, lanserades successivt Produktserien omfattar trådlös mikrofon, trådlös mikrofon, digital konferens, digital ljudprocessor, Kontroll av konferensrumssystem och andra multimediaprodukter. Boda är engagerad i att skapa personlig användningsupplevelse, och är fast övertygad om att varje produkt bör vara fokuserad på behoven hos olika användare, i stället för att vara föremål för produkten.

visa mer

PRESSRUM

Den 29:e Kina Yiwu International Small Commodity (Standard) Expo

Yiwu, Kina - den 29th Yiwu International Commodities (Standard) Expo bevittnade den exceptionella prestanda av meijes , eftersom det visade upp sina innovativa produkter och lösningar. Evenemanget, som hölls på Yiwu International Expo Center, hade en livlig atmosfär med en mängd deltagare och utställare.

2023-10-21 visa mer

En trådlös ktv-mikrofon för konferensName

Under karaokesprocessen fann vi att vi ofta missade att svara i telefonen när vi sjöng i KTV. Den befintliga trådlösa ktv-mikrofonen,

2021-11-12 visa mer